studeren mijn history

studeren op school en mijn historie

Ik was laatst voor een blogpost door mijn fotos aan het bladeren en bedacht me dat het wel leuk zou zijn om mijn jaar 2012 nog een keer langs te laten komen. Ik heb natuurlijk niet heel actief geblogd het afgelopen jaar terwijl ik wel een eigen domein had gekocht als beloning voor het actieve bloggen. Sindsdien is het alleen maar achteruit gegaan, terwijl de fotokwaliteit vooruit is gegaan en ik het schrijven nog steeds ontzettend leuk vind. Dus hier mijn jaar in fotos.

Het jaar begon met een bezoekje aan de musical Wicked. En wat was dat leuk zeg!

Dit was ook het jaar dat ik eindelijk weer een nieuwe bril kocht en dus niet meer voorin de klas hoefde te zitten.

Het jaar waarin ik met Sem heel veel heb gefotografeerd. Dit was twee dagen nadat zij haar camera kreeg en ik het poseren alweer helemaal zat was.

Was ik op Kos met mijn grote liefde om daar twee weken te genieten van de zon. En de uitslag van mijn examens af te wachten.

En daar was het diploma dan toch echt. 8 jaar lang, bloed, zweet en tranen, maar het VWO-diploma is er dan toch eindelijk. Heerlijk moment was dat!

Lekker een dagje naar de dierentuin in de zomer.

En er werd geklust in de zomer, want we gingen samenwonen. En wat is samenwonen toch leuk!

De vakantie was over en dit was mijn eerste dag op de universiteit. ik was al onderweg naar huis. En wat gaat de tijd toch snel. Ondertussen is het eerste semester alweer over en heb ik toch echt een goed gevoel bij mijn studie.

Ging ik na een lange tijd eindelijk weer eens naar het strand.

Liep ik ontzettend veel hard met mijn roze pantoffels.

En sloot ik het jaar 2o12 af in de kroeg. En als ik zo al mijn fotos terug krijg was 2012 een ontzettend goed jaar. Ik ben aan veel nieuwe dingen begonnen en heb ze nu in 2013 ook weer doorgezet. Dat 2013 dus weer een ontzettend fijn jaar mag worden.